Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آقای محسن مهر علیزاده، نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: متاسفانه گرانی، بیکاری و نا امیدی به فردا مردم را نگران کرده و من به این مشکلات آشنا هستم.
به گزارش خبرگزاری آریا، متن کامل گفتگوی با این نامزد ریاست جمهوری به این شرح است:
مجری: از بار سنگین مسئولیت ریاست جمهور چقدر آگاه و مطلع هستید؟
مهرعلیزاده: کاملاً مطلع ام، من 42 سال است کار می‌کنم، کار در استان‌های مختلف، به عنوان استاندار استان خراسان، استان اصفهان، من کاملا از کار‌های کلان کشور اطلاع دارم، از وظایف ریاست جمهوری اطلاع دارم، و با علم به این این‌ها با تکیه بر سوابق و با تکیه بر تجربیات اجرایی خود در سطح کلان، وارد میدان شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجری: آیا برای تمام مشکلات کشور برنامه دارید؟
مهرعلیزاده: من دو سال است از استانداری اصفهان منفک شدم به لحاظ قانون بازنشستگی و در این دو سال با تیم کاملم، کار کردم الان هم دقیق‌ترین برنامه را من دارم و در ابعاد مختلف مسائل سیاسی، مسائل اجتماعی و فرهنگی برنامه ریزی دارم هم ابعاد کیفی و هم ابعادکمی.
مجری: برای اجرای این برنامه‌ها چقدر آماده هستید، فردا نمی‌گویید نگذاشتند کار کنم یا نشد شرایط فرق کرد؟
مهرعلیزاده: به نظر من رئیس جمهور اگر فردی مسلط بر قانون و اجرا باشد و در گذشته هم نشان داده باشد که این کار‌ها را بلد است، به هیچ وجه نباید و نمی‌تواند بگوید مسئولیت و اختیارات کم بود، مسئولیت سنگین بود و یا نمی‌توانم و یا نمی‌شود.
مجری: آقای مهندس حالا مردم یک نظری دارند، میگویند قبل از این هم هر کس امده کارشناس، مشاور و برنامه داشته، اما خیلی از مشکلات را نتوانسته حل کند؟
مهرعلیزاده: ببینید خب مثلا یک آدمی که حقوق خوانده، یک آدمی که مسائل فرهنگی را فقط بلده یک آدمی که فقط در بخش عمران کارکرده یا در نظامی گری کارکرده، خب این طبیعتاً 10 نفر براش برنامه می‌نویسند، اما بلد نیست انجام بده بنابراین من نگران نیستم که وعده‌هایی که میدهیم عمل کنیم و خودم را مشرف بر کار می‌دانم.
مجری: آقای مهندس چقدر از اوضاع سخت زندگی مردم خبر دارید؟
مهرعلیزاده: خیلی، متاسفانه مردم برایشان گرانی یک مشکل اساسی شده، همه زندگیشان را به هم ریخته، بیکاری اعصابشان را به هم ریخته، نا امیدی به فردا و آینده شان را از بُعد تامین زندگی بچه هایشان، و من آشنا هستم من در میان مردم هستم.
مجری: شما جای مردم بودید به شعار‌ها و وعده‌ها اعتماد می‌کردید؟
مهرعلیزاده: مشروط، مشروط به اینکه ببینیم این شعار‌ها بر مبنای یک برنامه است یا نه، دوم اینکه این آدم از نظر سابقه اجرا و تجربه‌ای که از او سراغ داریم اهل کار است یا نه، امده فقط رئیس جمهور بشود، امده کاری را که می‌کرده را در حد وسیع تری انجام دهد.
مجری: خب مردم به شعار‌ها و وعده‌های شما اعتماد کنند؟
مهرعلیزاده: امیدوارم، چون من قبل از شعار‌ها و وعده ها، رزومه در اختیار مردم قرار می‌دهیم من از 25 سالگی وارد کار صنعت و اجرا شدم.
مجری: چند درصد از مشکلات کشور را مربوط به تحریم‌ها میدانید؟
مهرعلیزاده: درصد خیلی کمی، من فکر کنم که تحریم‌ها فقط کُند کننده راه هستند و بی تاثیر نیستند، ولی مانع کار نیستند آنچه که مانع کار است بروکراسی هاست آنچه که مانع کار است کار بلد نبودن هاست آنچه که مانع کار است این قومی گرایی‌ها و قبیله گرایی ها، خویش آوند سالاری‌ها و اینهاست.
مجری: به جمع بندی رسیدید که دو سه تا از اعضای اصلی کابینه تان و یا تیم اقتصادی تان را معرفی کنید؟
مهرعلیزاده: مشی دولت من مشی اصلاح طلبی است، هرکسی دلسوز باشد آگاه باشد و با تمام قدرت برای خدمت به مردم بیاید در دولت من جا دارد و در سازمان‌های زیر نظر دولت جا دارد البته سازمان‌هایی که میگویم سازمان‌های بسیار بسیار کمتر از آن که الان است، چون باید دولت بسیار سبک شود.
مجری: گفته بودید که یارانه را برای 5 دهک پایین 5 برابر می‌کنم، درست است؟
مهرعلیزاده: ببینید من حساب کردم دقیقاً الان 42 هزار میلیارد تومان در سال یارانه می‌دهیم منتهی برای هر 10 دهک میدهیم، اولا طبق قانونی که مجلس تصویب کرده سه دهک واقعا نیازی ندارند، دهک‌های پایین قشر فقیر جامعه هستند و می‌بینیم که چگونه له میشوند
مجری: مردم تصور می‌کنند این وعده‌ای که ما یارانه‌ها را افزایش میدهیم یک وعده برای رای جمع کردن است. یعنی هر کسی یک رقمی را اعلام می‌کند. شما واقعاً می‌گویید ضمانت اجرایی دارد یارانه را به این رقم برسانید بدون اینکه تورمی ایجاد کند بدون اینکه قیمت کالا‌ها را بالاببرد؟
مهرعلیزاده: دقیقاً! به خاطر اینکه این پول الان موجود است، اما دارد به جیب واحد‌ها و شرکت‌هایی می‌رود که محصول نهایی را به قیمت جهانی روز به مردم می‌دهند.
مجری: گفتید از ماه دوم این اتفاق می‌افتد؟
مهرعلیزاده: ازماه دوم عملیاتی می‌شود و از ماه سوم در جیب مردم است
مجری: به این سرعت؟
مهرعلیزاده: به همین سرعت!
مجری: اظهار نظر دیگه‌ای از شما خواندم که گفته بودید برنامه اقتصادی آلمان را در ایران اجرایی می‌کنم.
مهرعلیزاده: دقیقاً!
مجری: شدنی است یا فقط تیتر قشنگی است؟
مهرعلیزاده: شدنی است. اگرنشده به دلیل این وبده که بلد نبودند. روسای جمهور ما -همه را حذف نمی‌کنم - زحمت کشیدند، اما یا تیم‌ها یا هیات دولت‌ها بلد نبودند این کار را انجام بدهند.
مجری: با اقتصاد بیماری که ماداریم واقعا می‌توانید الگوی آلمان را اینجا پیاده کنید؟
مهرعلیزاده: درست است. اقتصاد بیماری که الان داریم در حقیقت ناشی از این است که یک برنامه دقیق و صحیح اقتصادی نداشته ایم و همین مسئله باعث شده که به این روز رسیده ایم.
مجری: یعنی به این اعتقاد دارید که می‌شود اجرایش کرد؟
مهرعلیزاده: 100 درصد!
مجری: مردم در سوالاتی که برای ما فرستاده اند خواسته اند که از نامزد‌ها درباره فرزندانشان و شغل آن‌ها سئوال بپرسیم! اگر شما مایل هستید می‌توانید پاسخ بدهید.
مهرعلیزاده: بله! من فرزندانم تحصیل کرده رشته مهندسی مدیریت مالی هستند. یکی ازآن‌ها در شرکت خصوصی و دیگری دریک شرکت استارتاپی که با دوستانش که همگی ازبچه‌های صنعتی شریف هستند کار می‌کنند یکی هم در یک شرکت خصوصی به عنوان مدیر آی تی و طراحی سیستم‌های کامپیوتر فعالیت می‌کند.
مجری: ایران زندگی می‌کنند؟
مهرعلیزاده: بله ایران هستند. یکی ازان‌ها در سازمان مناطق آزاد کیش به عنوان کارشناس نظارت کارمی کند.
مجری: در پایان از نامزد‌های محترم می‌خواهیم که بدون تعارف‌ترین جمله شان را با ملت بزرگ ایران بگویند.
مهرعلیزاده: بدون تعارف عرض می‌کنم که اگر مردم ایران با این بزرگی و بزرگواری دست به انتخاب خوب بزنند، دست به انتخاب صحیح بزنند، اطمینان دارم که زندگی را درست می‌کنند. یک زندگی برازنده ایرانی. یک زندگی شرافتمندانه و شایسته ایرانی ایجاد خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، مجری: خیلی ممنونم از شما.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قانون حوزه اجرا تحریم مانع کار وعده ها شعار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۶۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دومین روز از اینوتکس ۲۰۲۴ پنل «قانون‌گذاری هوش مصنوعی، اولویت‌ها و محورها» در بخش فروم حکمرانی برگزار شد. رضا تقی‌پور انوری، رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی، محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه، سهیلا خردمندنیا، مدیر گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس، سید محمد محمدزاده ضیابری، دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای و محمدشهرام معین، مشاور رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مهمانان این پنل بودند.

رضا تقی‌پور رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی در این پنل عنوان کرد: با وجود ظرفیت‌های بالایی که در حوزه دانش‌بنیان داریم، اگر از این حوزه حفاظت نکنیم، شرکت‌های خارجی بازار ما را می‌گیرند و جایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی باقی نمی‌ماند و ما پیش از این، تجارب تلخی در این زمینه داشته‌ایم.

وی در ادامه داد: در حال حاضر قانون‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی اولویت ما نیست، زیرا تا وقتی موضوع وجود خارجی نداشته باشد، قانون گذاری برای آن معنی ندارد. یکی از موضوعات مهم در این زمینه داشتن برنامه است که براساس برنامه هفتم توسعه، شش ماه پس از ابلاغ این برنامه، مرکز ملی فضای مجازی و نهاد‌های مربوطه موظف خواهند بود که برنامه ملی هوش مصنوعی را تدوین کنند و به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسانند. استفاده از دانش بنیان‌های داخلی حمایت از آن‌ها همه نیاز به برنانه دارد اگر بدون برنامه باشیم از سایر کشور‌ها عقب می‌مانیم؛ و بازار کشور را به راحتی در اختیار غول فناوری‌ها دنیا قرار دهیم.

خط قرمزهای هوش مصنوعی باید روشن شود

محمدشهرام معین نیز در این پنل با اشاره به تاریخچه فناوری هوش مصنوعی گفت: در ابتدا باید خطرها و آسیب‌های این فناوری را مشخص کنیم؛ تأثیر هوش مصنوعی روی کودکان و نوجوانان، امنیت ملی و… ازجمله این مخاطرات هستند. نباید این ذهنیت برای مردم ایجاد شود که این اقدامات خلاف منافع مردم انجام می‌شود. مردم باید بدانند که این کارها برای حفظ منافع آنهاست.

وی افزود: باید خط قرمزهای خطرناک هوش مصنوعی برای جامعه و حاکمیت روشن شوند.

محمدرضا قاسمی، دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه، در پاسخ به این سوال که تجربه کشورها در زمینه قانون‌گذاری به کدام سمت خواهد رفت، توضیح داد: چیزی که واضح و روشن است این است که در زمینه هوش مصنوعی از دنیا عقب هستیم و و کار‌هایی هم که تاکنون کردیم کافی نبوده. اسنادی که تاکنون نوشته شده مشخص است و سعی ما بر این است که در این عرصه غافلگیر نشویم.

وی در ادامه افزود: بارها در این وضعیت قرار گرفته‌ایم و نتوانسته‌ایم درباره آن تصمیم درستی بگیریم. نمونه آن شبکه‌های اجتماعی است. رهنمودی که از مقام معظم رهبری دریافت کردیم این است که در زمینه هوش مصنوعی باید در میان ۱۰ کشور برتر جهان قرار بگیریم. زیرا این فناوری در اداره آینده دنیا نقش خواهد داشت. این فناوری آینده‌ساز و اقتدارآفرین است ودر تمام صنایع کاربرد دارد و باید با رویکرد متوازن تهدید‌ها و فرصت‌ها را بشناسیم.

او در ادامه بیان کرد: «تلاش‌هایی که تا‌کنون برای کاربردها و توسعه هوش مصنوعی صورت گرفته بسیار مقدماتی است. تا زمانی که در زمینه حقوقی، قضایی، پزشکی و آموزش نتوانیم آن را جانمایی کنیم هنوز در حال غفلت هستیم. 

قانون گذاری هوش مصنوعی توسعه محور و کنترل محور

سهیلا خردمندنیا، مدیر گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس درباره وضعیت قانون‌گذاری هوش مصنوعی در کشورها عنوان کرد: کشورها برای اینکه به هوش مصنوعی قدرتمند اخلاقی و قانونی دسترسی پیدا کنند در چند محور موضوع تنظیم‌گری را دنبال می‌کنند که شامل ایجاد زیرساخت‌های مستحکم و مدیریت مخاطرات احتمالی است. دو رویکرد در زمینه قانون‌گذاری هوش مصنوعی در کشورها وجود دارد: رویکرد توسعه‌محور و رویکرد کنترل‌محور. در رویکرد توسعه‌محور بر این باورند که هوش مصنوعی باید ابتدا به رشد و بلوغ برسد و بعد درباره آن قانون‌گذاری شود.

سیدمحمد محمدزاده ضیابری، دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، درباره وضعیت رگولاتوری هوش مصنوعی گفت: در بحث حکمرانی، سه مدل برای هوش مصنوعی وجود دارد: حکمرانی «با»، «بر» و «برای» هوش مصنوعی. اگر به هرکدام از این سه به‌صورت جداگانه نگاه کنیم و نسبت بهشان قانون‌گذاری کنیم به نتیجه نمی‌رسیم. از منظر نظام صنفی، شاید بگوییم که بهتر است قانون نگذاریم، اما در این صورت با چالش‌هایی در آینده مواجه می‌شویم. ما عقب‌ماندگی زیادی در زمینه هوش مصنوعی داریم. مهم‌ترین تفاوت هوش مصنوعی با سایر حوزه‌ها این است که این فناوری به‌سرعت در حال تغییر است. پس در حوزه رگولاتوری باید این تفاوت را در نظر بگیریم و با سرعت بالاتری حرکت کنیم 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون‌گذاری هوش مصنوعی اولویت مجلس نیست/ باید خط قرمزها روشن شود
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • حرکت کاروان‌های شادی در دهه کرامت در تیران
  • عکس/ گفتگوی زنده تلویزیونی رئیس جمهور با مردم
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها توسط رئیس جمهور ابلاغ شد
  • رئیسی «قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» را ابلاغ کرد
  • عقب‌نشینی دولت از اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در پی درخواست کارگران و دستور رئیس جمهور
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!